fredag 16 oktober 2009

Filipsborgs herrgård, som speglar sig i älven...

En skata...

Is som tryckts upp på strandkanten...

Frost i gräset...

Vacker gärdesgård...Foton från onsdagens morgonpromenad, då var det några minusgrader... Tänkte först inte ta med mig kameran, men som tur jag gjorde det. Igår var det flera plusgrader och det hade regnat under natten, så allt detta vackra var borta...7 kommentarer:

Anne sa...

Du lyckas ju RÄTT så bra min vän...!!!

Ha en go dag vännen..

Kram Anne

Nonna sa...

Vackra bilder av vår vackra bygd.
Kram Nonna

A-P sa...

Hej Ewa.
Men vad roligt att du kikade in och lämnade en kommentar så att jag fick möjligheten att hitta till dina sidor. Vilka vackra och stämningsfulla bilder du tar. Vilken tur att du tog med dig kameran på den där promenaden. = )
Jag älskar också att fota men det blir sällan jag tar mig ut just för att enbart fotografera. Vilka underbara sjalar, vad duktig du är! Jag lärde mig sticka förra vintern = ) Då gjorde jag en påfågelsjal men än har jag mycket kvar att lära mig om stickning. Om du vill beställa ett halsband med en skyddsängel så är det bara du mejlar mig om vilken färg du önskar. Jag är in till Kalix nästan dagligen så jag kan även ta med dem och visa upp dem om intresse finns. Måste fråga, det du som var i butiken igår och jobbade?
Ha en underbar dag.
MVH/ Anna-Paulina

Camilla sa...

Vilka vackra bilder.
Men det verkar vara kallt?
Burrr!
Kram på dig och ha en underbar lördag!

Nattsyrran sa...

Fantastiska bilder!! Vilken vinter ni har!! Här är det dimma och regn! och riktig höstkänsla!
Om du vill så har du en award att hämta hos mig!! Kram

Elisa Day sa...

Fina bilder! Jo din bild blev bra som smycke. Vill hitta fler liknande. Testade göra den där när jag hade pysselträff på fredag och inte hade hunnit skriva ut några bilder. Det är ganesha på baksidan på den. Gjorde den till mig själv. Men jag kan göra en till dig med ohm på baksidan. har letat på nätet men inte hittat någon riktigt bra bild. Om du vet om någon som du vill ha så maila så fixar jag ett smycket till dig.. Mycket text det blev Kram

Annika sa...

Vansinnigt fina bilder! Spegelbilden är suverän!