torsdag 26 mars 2009

Nr 88 av 365 - Ögon

Jag tycker detta ser ut som ett "öga"...

10 kommentarer:

easty-uk sa...

Nice one !!

And you right, it does look like an eye.. (almost the same colour as mine, and with the wrinkles on old cracked skin around) hahaha

Kram
Tony d;o)

Anne sa...

det börjar bli lite tjatigt det här, men vilka kort du tar..!!!

Har du fått något svar från röntgen...?

Många kramar Anne

Lena L sa...

Det såg verkligen ut som ett öga! Häftig färg det var! Jag är såååå sugen på att gå ut och fota med dig! Jag måste vara lite effektivare med mitt plugg till veckan så kanske jag kan komma under dagen! Jag jobbar ju så konstigt oxå! Några timmar mitt på dagen, varje dag! Jag är inte nöjd med hur mitt schema ser ut direkt! Jag hör av mig! Kram Lena!

Elisa Day sa...

Ja det ser verkligen ut som ett öga. Jag ser en krokodilöga som spanar efter nästa byte :D Kram

Anne sa...

Hej
Vet du, jag hade diskbrock i nacken, mellan 5 och 6 kotan, ej operabelt. Fick till svar att det läker, träning och antiinflamatoriska piller, i mängder. Dessutom sa ett par ortopeder att om du överhuvudtaget kommer att börja jobba igen så kommer det inte att bli mer än max 50%... Efter ett par års sjukskrivning, och träning, så jobbar jag 100%..!!! det känns jättebra =).
Angående boken, är det Linda Caine som är författare så har jag sneglat på den men inte kommit till skott, den verkar vara ruggigt bra iaf..

Inte flyttat än, har du tid över får du gärna hjälpa mig att packa..;)

Många kramar Anne

Nattsyrran sa...

Ja visst gör det det. Formen är ju precis som ett öga! Bra uppmärksammat och snyggt foto. Kram

Petra C sa...

Klart det är ett öga!! Snygg bild.

Gilla sa...

Jamen det är ju klockrent !
Du har "öga för det där ;)

Gilla :o)

Amanda sa...

Du har stor fantasi och är konstnärlig, det ser jag i dina foton. En dunderbra tolkning av öga. Trä som är slitet, är något jag själv tycker om. /Amanda

Christina sa...

Det ser verkligen ut som ett öga. Brukar också kunna hitta diverse formationer i skogen. Det gäller bar att ha ögonen öppna ;-)