måndag 16 februari 2009

Nr 273 av 365 - Utvalt mål


På utvalt mål sticks akupunkturnålarna in, som tex här i tumgreppet, och där gör det så inni bombens ont... Går på detta då och då för de kroniska nervsmärtorna jag har, som i sin tur ger en fruktansvärd huvudvärk, och i eftermiddag var jag på nr 2 av åtminstone 3 behandlingar.

Skulle ju på DT-rtg idag kl 10, trodde jag, men då jag kom dit visade det sig att jag inte bara var 30 min före utsatt tid, utan 1 månad...
Ja ja... Bara gå hem igen, och fick mig ju iaf en uppfriskande promenad i -20 graders kyla. Tur man bor nära sjukhuset, men lite jäkligt kändes det allt... Men jag var tydligen inte den ende som läste fel på månaden, sa E i receptionen tröstande. Tack! Är iaf första gången Jag gör Den missen, men någon gång ska ju vara den första, och ingen världslig sak - som Karlsson på taket säger...

(Fotot taget med min mobilkamera, därav kvalitén.)

11 kommentarer:

Karin sa...

jag tog akupunktur när jag födde min äldsta son. det var sådär. Jag har faktiskt aldrig gjort om det för när jag födde yngsta sonen tog jag ingen bedövning överhuvutaget.

Lena Lindvall sa...

Ha ha...Ja hur det kan gå! Tur du bor nära! Gick det bättre med nålarna idag? Vi har varit på Ju-Jutsu och nu blir det sängen! Kram och godnatt!

Anne sa...

Jag fick akupunktur när jag hade diskbrock i nacken mot mina smärtor. Tycker att det är helt enormt då jag hade nästan en omedelbar smärtlindring av det.

Du är duktig med din kamera, många fina bilder blir det.

Kram Anne

Mariaberg sa...

Tomater- det beror helt på när du skal sätta ut dom och om du kan fördriva dem inne med ljus och så och har plats att skola om den.

Vi satte pluggplator i fjor och drev sedan upp dem ute kallväxthus - men då är det i Halland ute vid kusten. Prova ett par - men gör du det nu måste du ha tillläggs ljus, kallvit lysrör.

MB

Aj, säger jag om akupunktur - det fungerade inte på mig.

Helenas Hus sa...

Just den där punkten vid tumgreppet gör grymt ont. Jag har fått ca 15 behandlingar akupunktur och just dessa punkter ville aldrig kroppen acceptera utan smärta.

Kram Helena

Veronica sa...

Ajjjjjjjjjjj, jag e stickrädd!!
Men det är ju faktiskt ganska skönt!!
=)

Ulrica sa...

Stackars dig som har så ont. Jag har aldrig tagit akupunktur, och de nålarna såg inte kul ut. Hoppas det bli bättre för dig efter behandlingen. :) Kramen

Gärdsmygen sa...

Vilken häftigt bild. Mycket bra tolkning på temat. Det är verkligen ett utvalt mål för det gäller att de där nålarna hamnar på rätt ställe. Jag har provat akupunktur vid ett flertal tillfällen med gott resultat!
(Bra mobilkamera)

ALEGNI sa...

för nästan prick ett år sedan kom jag med vår äldre son till röntgen på centralsjukhuset i stan en dag för sent. du må tro att jag skämdes, jag som annars alltid håller reda på sådana saker. läkartiden direkt efter röntgen hade vi också missat :(

Marie Höglund sa...

AJ! ;-)

Anonym sa...

Ouch!