tisdag 10 februari 2009

Titta så fint!


Jag och Petra böt julklappar med varandra. Jag fick ett jättefint halsband med ett stort glashjärta, och tillhörande armband av henne, och hon fick ett par virkade vantar av mig...

Petra och hennes man gör jättefina smycken. Kika gärna in HÄR hos dem!

Solen skiner här idag med, och det är -17 grader... Få se om jag tar med mig kameran på min dagliga promenad. Blir den mindre isf... Ikväll ska jag på utbildning med hemvärnet där jag har fått en plats i Bataljonsstaben. Vi är just nu inne i en period med omorganisationer, och det är spännande. Tror det kommer bli bra. Har tänkt söka in och gå en del kurser den kommande tiden, och vidareutbilda mig. Trivs jättebra i Lottakåren/Hemvärnet, och tycker det skulle vara fler tjejer som testar det. Tycker du det låter intressant? Kika in HÄR!

Jag är även engagerad i skytte med AK4 inom hemvärnet, och har blivit uttagen att tävla för Sverige i både Finland och Norge, men bägge gångerna har jag tyvärr fått tacka nej i sista stund pga sjukdom. Iår är det i Sverige, och här i Kalix... Hoppas jag har bättre tur denna gången.

13 kommentarer:

Karin sa...

Åhhh, det ser jättefint ut :-)

Anonym sa...

Jag ska definitivt testa det nästa gång! När jag väl vågar mig på att göra en rätt med ris igen! :D

gullefjunen sa...

Det är ju här jag ska svara *skrattar*
Men klockan går ju inte rätt på min blogg:)
Jag ska vänta med att gå ut när gumman kommer hem från skolan, hon kommer om en liten stund:)

Längtar till bilderna kommer in, är ju litte nyfiken på vad du har fotat:)

*kram*

gullefjunen sa...

Jaadu , inte vet jag, lyckas ju på något underligt he bort saker bara så där*L*

Monkan sa...

Wow vad fint det ser ut.
Monica

envilsenloppa sa...

Jag älskar dej !!!
Tack du underbara , jag är så lycklig !!

Kram/Lottan

Lena Lindvall sa...

Vad fint halsband! Hoppas kvällen med hemvärnet gick bra. Att du kan skjuta AK4! Vad roligt det lät! Håller tummarna för att du kommer med nästa gång! Vi kan väl höras i mon. Jag slutar vid 11.

Anonym sa...

Ja vilket fint halsband! Hemvärnet låter intressant...men jag skulle inte få tiden att räcka till, fyra hundar som ska tränas och skötas om och sedan all tid vi ägnar åt jakten...plus familjen...nä det får räcka med detta :) hoppas att du kan ställa upp i skyttet i år - då ska jag hålla tummarna för dig!!! Kram Virpi.

Anonym sa...

Ja vilket fint halsband det är! Hemvärnet låter intressant, men min tid skulle inte räcka till, det tar tid med fyra Älghundar som ska tränas och skötas, och all tid vi lägger ner på jakten, sedan all tid före jakten och all tid efter jakten - men jag älskar det!!! Sedan vill man ju hinna umgås med familjen också :) Du jag håller tummarna för dig och att du ska kunna ställa upp på skyttet iår!!! Kram Virpi.

Johanna Lundberg sa...

Heej Ewa!
Vilka fina bilder du har!
Fan vad jag är avis på dig som får fara på övningar! Jag vill ocksåååå! =)
Hoppas allt är bra med dig! Kramar

Monique sa...

Hej !!!!!
Vilka fina bilder du visar hela tiden........Jättefina....!!!!
Du gör en hel del intressanta saker.....skytte låter helkul....lycka till !!!!
Kram,
Monica

Petra C sa...

Kära Ewa! Roligt att höra igen att du gillade halsbandet och armbandet!
Kram Petra

Mariaberg sa...

Verkligen vackert (Var på hennes/deras hemsida - tack för länken) och visst är det roligt att byta julklappar, jag bytte också med en del i julas och nu finns det små minnessaker i hela huset. Det där kortet som du har till höger "du i en torr fåra" kunde ju också bli kors- temat.

Nu blir jag så sugen på dom där skummisarna med kokos.
Så du har lyckats med bilden godis.
MB