torsdag 5 februari 2009

Typiskt!

Här snöar det sedan igår kväll, och ska så tydligen fortsätta några dagar till... Upp till 5 dm snö är det "utlovat"! Typiskt. Jag hade tänkt gå och fota de vackra isskulpturerna som Esteteleverna från Furuhedsskolan i Kalix gjort och ställt ut på stan nån kväll, men det får väl vänta, och bara hoppas de inte snöar över helt... Dessa isskulputer är återkommande varje vinter, och är som små vackra smycken i stadsbilden. Tyvärr får de inte vara ifred så länge för "vandaler", vilket är mycket trist, då det ligger en hel del arbete bakom dessa. Förutom elevernas arbete, så sågas isen ut förhand från Kalixälvens is. Bla min sambo brukar delta i detta arbete, men i år var han ledig den dagen det gjordes.

Kika in hos Lena, hon har lagt ut några jättefina bilder på hennes blogg som hon hunnit fota.

7 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Hej Ewa!
Jodå, det finns bilder till salu kvar och jag kan skriva ut bilden på matt papper också. Just nu är storleken 20x30 cm enda alternativet men jag kollar efter en A3-skrivare och när jag köpt en så finns även möjligheten att skriva ut den i 30x40 cm.
/Camilla

Karin sa...

Hej Ewa! vad kul att du hade historian bakom mössan :-) Ja, den är ju så enkel och snygg och mina rn älskar sina mössor. Nej, jag har inte testat virka än men jag har precis vunnit ett bud på tradera på ett gäng virknålar och lite garn så jag har tänkt börja.. :-) ha en trevlig dag!

Monique sa...

Hej !!!!
ja,du hade rätt.....jättefina bilder hade hon där.......otroligt vackra skulpturer.......vad synd att folk alltid måste förstöra allt vackert som andra gör......
Och vad fint blomsterarrangemang du hade gjort......helt otroligt.....vacker bild också...
Kram,
Monica i Rom

Veronica sa...

Ska genast gå in och kika där! De håller på utanför mitt jobb oxå så jag hade tänkt att kolla in dem. Kan tänka mig att de kommer att gå i melodifestivaltema. =)

Veronica sa...

Du har en award att hämta hos mig =)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.