måndag 9 februari 2009

Så som i himmelen


"Så som i himmelen" spelades bla in i den vackra prästgården som står intill vår fina kyrka... Fotot tog jag härom dagen då jag och Lena var ute och fotade.
Nu har här äntligen slutat att snöa, och solen kikar fram lite smått. Härligt. Så nu Lena, är det bara ladda batteriet och fylla termosen.
Flera filmer är inspelade i Kalix med omnejd, bla "Järngänget", "Populärmusik från Vittula" och "Frostbiten". Kul att se dessa filmer, då man känner igen miljöerna.

8 kommentarer:

Lena Lindvall sa...

Ja men du, gissa om jag blev nå sjuk när jag stod i klassrummen och tittade ut på solen som kikade fram! Typiskt att jag jobbar till 17.00 i morgon! Men på onsdag! Då slutar jag tidigare! När hämtar du tjejerna? Idag har det ruschat på som tusan, nu är det ju jutsu!

Assishantverk sa...

Hoppas allt är bra med dig. Jag läste på din förra blogg att du tänkte avsluta den. Vilken fin prästgård ni har! Du verkar ta många foton. Jag är urdålig på det!
Assi

Petunia sa...

Du tar virkelig mange flotte bilder:) Skikkelig flott fotoblogg!!!

Nattsyrran sa...

Ja, det måste vara jätteskoj. Som att känna sig hemma!! Här i vår industristad har inte mycket spelats in. En plats vet jag och det är stationen i Dingtuna som är med i Lotta på Bråkmakargatan, när hon ska resa med tåg till mormor o morfar.
Fin bild på vacker byggnad!
Kram

Lena Lindvall sa...

Ska vi gå ut en sväng om det är väder på onsdag el torsdag em?

Veronica sa...

Vad vackert! Visst är det skönt att det nästan slutat snöa, här har det börjat om men det blåser inte så det känns ju skönt. Solen har kikat fram idag, men jag han aldrig ut och fota =( Har jobbat och det är en hel del som behöver fixas innan alla artister kommer inför melodifestivalen =)
Men jag ska försöka ge mig ut och fota så snart som möjligt!!

Ulrica sa...

Vad vackert, det är verkligen vackert i Kalix med omnejd - borde kanske ta familjen på en låååång tur.

Nattsyrran sa...

Hej igen! Tack för att du var med på min ridtur. Hästen, Filura en 21-årig maxad D-ponny, fd dressyrhäst som vi köpte för snart 3 år sedan till vår dotter som tröttnat så nu är det Filura och jag som tar våra pensionärsturer då och då. Underbart och avkopplande. Kram