söndag 18 januari 2009

Nr 233 av 365 - Rosa

En "nåldyne-cupcake" jag virkade i somras
får symbolisera Rosa....

11 kommentarer:

rajson sa...

Vad duktigt pysslig du är och fint foto blev det!Läckert.
Ang Phtoshop:Har Photoshop3 dvs näst senaste av den stora modellen.Den har ju "allt" men npriset är snuskigt högt(10 000 ?).Har haft möjlighet att köpa den betydligt billigare då jag gick distans utbildning på högskolan i Jönköping.PS Elements räcker mycket långt till en helt annan kostnad.
(Hade en piratkopia av stora PS tidigare-usch och fy-så jag lärde mig den från början och vande mig vid alla funktionerna.

Ulrica sa...

Åhh, vilken underbar virkad nåldyna. Är det svårt - tror du en nybörjare klarar av det? Och var hittar jag mönstret i så fall?

Jättefin bild på temat rosa!

DART sa...

very pretty...so dainty!

Artlover sa...

Hej!
En bra bild på temat "Rosa" tycker jag. Snygg:-)

Petra C sa...

Den är ju urgullig! Fin bild med de vackra nålarna.

Veronica sa...

Vad fin! Vad duktig du är!!! Jag kan knappt trä en symaskin =)
Hittar inget om tre spalter =(

AnnaKK sa...

Så söt! :-)

Och väldigt rosa dessutom! Önskar jag hade haft nytta av en sådan... Dvs hade varit lite mera händig med nål och tråd!

Ser att du precis har köpt systemkamera, och då kan jag berätta att jag har en lika dan som jag köpte i november. Är hur nöjd som helst med den! :-)

Ha en fin dag!

AnnaKK sa...

Svar: Det satt ett 18-55 mm´s kitobjektiv på min kamera när jag köpte den, men det har jag precis bytt ut mot ett 18-200 mm. Det är ett Canon-objektiv med bildstabilisator, och kostade skjortan (nästan lika mycket som kameran...) men jag tycker det verkar vara värt sitt pris - det är helt annat både med autofokusen och skärpan jämfört med kitobjektivet, och så är det toppen att ha så mycket tele också! Finns ju en lång rad telzoomar som börjar på 55 eller 70 nånstans och går upp till 200 eller 300 - och hyfsade såna kan man nog hitta för kring 2000 kronor och uppåt. Men jag ville ha det här 18-200 mm dels för att slippa kitobjektivet helt och hållet, och dels för att klara mej med ett enda objektiv till (så gott som) alla slags fotosituationer. :-)

della sa...

Vad du kan! Det verkar jättepilligt. Den passar jättebra som representant för rosa.
Ha det bra

carina sa...

Vilken söt nåldyna du gjort, som en tårta.

Anonym sa...

Vilken underbar nåldyna!! Nästan så man får lust att sy...fast just sömnad är inte min starka sida..får vara glad om jag får ihop en raksöm!! =) Men den är verkligen fin, som en karamell!! gillar de andra bilderna också! Jätte fina! kram Maria