måndag 14 september 2009

Min faster fick en mycket ljus och fin begravning
i Gärdhems kyrka, strax utanför Trollhättan.
Vädret kunde inte vara bättre heller,
det var strålande sol hela dagen.
Resten av tiden där nere regnade i stort sett hela tiden...

Fin sång av bl.a Paul "Paljett" Sahlin, min ungdomsidol,
som också är en vän till familjen...

Efter minnesstunden gick vi en rundtur på den vackra begravningsplatsen
och tittade vart fasters urna sedan skall gravsättas,
samt besökte farmor, farfars och 2 fastrars gravar...

Gärdhems kyrka är en jättefin gammal kyrka,
fint beläget uppe på en liten kulle.
Ett vackert och fridfullt ställe för den sista vilan.



5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad många fina foton du tagit. Det ser verkligen fint ut nere i södern. Och Paul "paljett" kommer man ju ihåg sedan man var ung. Det verkar som om du fick en trevlig resa, trots att det var ett sista farväl till din Faster. Kram Virpi.

Ewa sa...

Ja, jag fick ihop några foton trotts att det var så mycket regn. Ångrar dock att jag inte tog med mig den lilla kameran, som är lättare att dra med sig i fickan/väskan.
Hade en fin tid där nere, trotts en tråkig anledning till att jag åkte ner. Träffade flera kusiner jag inte sett på länge, min farbror, faster etc, och det var så kul att se dem igen. Nu har vi lovat att hålla tätare kontakt, och ses oftare, och jag hoppas verkligen det. Är själv mer sugen än någonsin att flytta ner, men svårt då jag har barnen...

Kram Ewa

Nonna sa...

Ja usch den här tiden som kommer med en massa minusgrader ser man inte fram emot. Jag gillar faktiskt regn o blåst mer än snö o kallt, fast vintern på västkusten är ju inte såå kul och man förstår att dom avundas oss snön..gnistrande vinterdagar kan det ju vara fint. Man borde få ta det bästa av allt och flytta mellan ställena som det passar.
Visst är det märkligt att man bara träffar vissa släktingar o vänner på begravningar o vissa större högtidsdagar så är det ju oavsett var man bor? Det tror jag är likadant för alla..vackert var det i alla fall och du får bevara bilder och minnen i hjärtat.
Kram Nonna

Eija sa...

Fina bilder som vanligt och det var kul att se en "kändis" som jag såg när jag var "liten" och bodde där nere..

VvW Design sa...

Vilka härliga bilder du har tagit ... lika fina allihopa.
Hoppas allt är bra med dig. Fullt upp här med skolan och ganska slut på kvällarna men tänker på dig ganska ofta! Sköt om dig och KRAM