fredag 13 mars 2009

Your home is where your heart is...


Your home is where your heart is.
If you give your heart to your friends,
You will have many homes.

(Engelskt ordspråk)


Så sant så.

Fick detta fina hjärta av Loppan, som hon knåpat ihop själv, i "Alla Hjärtans Dags-present". Tack vännen, än en gång. Värmde gott!

Vill passa på att önska er alla en fin helg. Jag hoppas det blir sol och fint, så vi kan bege oss ut med våra kameror och fylla på förråden med härliga foton... Mitt börjar vara tomt nu.
Har haft sån hemsk huvudvärk och yrsel av medicinen jag ätit för inflammationen i ryggen, men hoppade över den idag, så nu känns det ganska ok. Får dessvärre inte tag i min läkare förrän på måndag, så jag får försöka uthärda helgen, och hoppas värken håller sig borta. Blir andra gången jag får byta sort nu, pga biverkningar. Suck!

Kram
/Ewa

7 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Uch vad det är tråkigt och krångligt med mediciner. Hoppasdu slipper att lida allt för mycket.

Kram/Veronica

Lena L sa...

Vilket fint hjärta! Jag tror att det finns en sån kategori på 365 oxå! Hoppas verkligen att du får vara pigg i helgen! A har varit med mig idag, han var inte så pigg på morgonen, trött och ont i huvudet. Så vi har haft en riktig slappar-eftermiddag!

C De-sign sa...

Vilket underbart hjärta!!! Tänk att det alltid blir så med mediciner....nu hoppas jag att du får ett fint veckoslut i alla fall och VILA mycket!!! Krya på dig! Kram fr C

Susanne sa...

SÅ vackert hjärta! Och visst vore det härligt med bra fotoväder. Här har vi inget annat än slask och gråväder. Längtar till våren. Tråkigt o jobbigt med värk och mediciner. Finns ju många olika sorter att prova men kämpigt när man har svårt att hitta nån som passar. Lycka till!
Kram

Anne sa...

Så rart ditt hjärta är.
Hoppas du får ordning på dina mediciner, det känns ju som om det räcker med de smärtor du har du behöver ju inte ännu flera.

Ha en go dag.

Kramen Anne

nettans lantliga hem sa...

Va mycke du har hunnit fota.
Jätte fina bilder.
Jag vet en som har målat gubben i grodparken gul för många år sen....
Ha de så bra!
Kram Nettan

Ulrica sa...

Vilket vackert halsband. En fin vän som knåpat ihop det till dig. Inget roligt att ha ont och en medicin som inte fungerar, jag tänker på dig och försöker skicka massor av energi.