tisdag 18 augusti 2009

Gratis fotobok hos Fuji


Klicka HÄR så kan du också få en gratis fotobok hos FUJI.

Jag älskar att fotografera och jag tycker att det är viktigt att ha mina bilder lättåtkomliga så att jag kan titta på dem då och då, och även visa mina vänner. Numera har alla sina bilder lagrade i datorn, men jag tycker det känns roligare att kunna visa upp ett album som folk kan bläddra i, känns mer personligt, och det kan dessutom bli en fin present.
Praktiskt att dessutom kunna göra fina album direkt online från datorn, när helst man har tid och lust. Jag gillar verkligen dessa album, och att kunna få ett album gratis, känns som en mycket fin present från FUJI!

4 kommentarer:

VvW Design sa...

Hihi ... du med! ;-)

envilsenloppa sa...

A jag var så duktig innan jag flyttade på att framkalla mina bilder gjorde detefter jul och sommar . För visst e de kuligare att hålla i dom och bläddra med dom . Barna älskar ju oxå att sitta och titta i gamla album .
Måste ta mig i kragen och gå in och kika hos Fuji !
All my love !

Susanne sa...

Hamnade här av en slump...du vet när man sitter och surfar kan man hamna varsomhelst! Vilka "canon"-fina bilder du har!!! (ett skämt som en kompis i Ö-vik som jobbar på Canon, inte tycker är speciellt roligt längre...)
Jag gillar också att fota, mest blir det hundar...har förövrigt hundar som härstammar från Kalix; Solstrimman. Är det bekant?
Ha en trevlig helg!
Susanne P

Annika sa...

Tack för tipset, passar mig precis just nu!