tisdag 16 juni 2009

Grattis Agnes
på 9-års dagenÖverst på din önskelista står "en egen häst och hund", men det får vänta ett tag, hoppas att din dag ska bli fin ändå och att discot på torsdag blir lyckat!

Puss & kram
från mamma

10 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Oh vad hon är söt. Hoppas ni får en toppendag.

Jag köpte ipren men har inte tagit nån eftersom jag blev så orolig för att magen skulle ta för mycket stryk. Igår köpte jag zon istället men nu såg jag att man inte får vara i solen på två veckor efter att ha använt det. hm...??? Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Jag vill verkligen bli av med det här men tänk om sommaren äntligen kommer i helgen och jag måste gå i långärmat... inte lätt det där.

Jag är så glad över alla fina vänner jag fått via bloggen och du är verkligen en pärla :-)
KRAM! /Veronica

Anonym sa...

Hej vännen.

Var till det blå huset i går och kollade brevlådan och vet du, där låg lilla Fröken Kanin och väntade på mig. Nu håller hon på som bäst att packa en gång till för att flytta till min lilla Sessa.

Hon är då så söt, Lilla Fröken Kanin. Precis som jag hade tänkt mig.

Många kramar Anne

Annelie J sa...

Grattis till stora tjejen! Och ha en riktigt skön midsommar.
Kram!

Gillasfoto sa...

Söt unge :o)
Ha en superfin midsommarafton :o)

kram
Gilla :)

Helan sa...

Heeij Ewa.. å grattis till Agnes i efterskott. Hoppas hon fick en fin dag fastän inte hästen eller hunden var me bland presenterna.. den dagen kanske kommer, vem vet.

Önskar dej en underbar Midsommar.. å hoppas vi får lite sol idag me.. kram på dej,.. Helén.

Anonym sa...

Grattis i efterskott till söta AGNES! Hoppas attt ni har en fin Midsommarhelg! Kram Virpi.

A home far away sa...

Wow så fina foton du tar!

Ha en fin vecka!

Kram Gunilla från Singapore

Nattsyrran sa...

Jaja, det känner jag igen!!!! Har också en dotter med samma önskemål men nu enbart hund... Hon har nyss fyllt 16 och någon hund får hon önska sig när hon flyttat hemifrån. Jag har också en 00-a, min Rasmus som fyllde 9 i mars. Han är en riktig spjuver och väldigt djup kille som denna vecka går på friidrottsskola/sommarkul. Sen är det ledigt hela sommaren. Jättefin flicka har du=)
Kram och må gott!

Gärdsmygen sa...

Tänker på boken : Finnes Agnes - önskas hund. Av Tomas Halling. Har ni läst den?
Hoppas födelsedagen blev fin!
Mön är en av Danmarks öar och ligger i södra Danmark. När man kör ner mot Tysklandsfärjorna så tar man av vänster. Ett fantastiskt vackert ställe!

FOTO I NORR - MARIE sa...

Grattis till din söta tjej! Tack för ditt besök och dina rader och välkommen in fler ggr. Vilken fin blogg du själv har. Ja jag fick jätte fina presenter så jag är mer än nöjd! Ha det gott!