söndag 7 juni 2009

Senaste projektet och nationaldagen


Projekt nr 2 växer fram. Färgerna får mig att tänka på Mexico, vet inte varför, men de gör mig iaf glad och det är riktigt roligt att virka detta... Ska bli en tunika till ena dottern. Får väl lov att göra en till sen, för ni som har barn vet ju att ska den ene ha, så ska den andre. Men mamma virkar tålmodigt på. Vilken tur hon tycker det är så kul, och har det som ett av sina största intressen... ;o)

Hoppas ni haft en fin nationaldag och helg. Här har det varit riktigt höstväder. Kallt, blåsigt och regn av och till... Solen kikar fram emellanåt, men den värmer inte mycket. Trist. Man kan inte tro att det är juni, och att sommarlovet börjar till veckan. Vi får hoppas det bättrar till sig.
Var till Haparanda (Rusta) och inhandlade färg till insidan av torpet igår. Billigt och bra, och får duga. Det ska bli vita väggar och tak, sedan inrett i gammeldags stil...

Ha det gott så länge.

Kram ♥
Ewa

5 kommentarer:

Gillasfoto sa...

Men så nyfiken jag är på det där torpet, fotograferar du upprustningen av det eller ?
Igår på Nationaldagen så var vi i Skellefteå på en bröllopsfotografering, det var sju grader ute och det stackars bröllopsparet åkte häst och vagn från kyrkan till festplatsen, en resa som tog ca: 45 min.
Huuu å brrr vad dom frös !
Jo, hoppas den riktiga sommaren kommer snart annars får man väl fly utomlands ett tag !
Ha en fin Söndagskväll :)
Kram
Gilla.

Nettan sa...

Hejsan, va länge sedan !
Jo, EFES kan man beställa hem på systemet, antingen 12 eller 24 flaskor/burkar =)).

Ja har haft krångel med med FK & AF, vet ej om resan blir av =(.
Har ju inget jobb än, då mitt projekt tog slut den 6 Maj.
Har vart sj.sk. sen den 7 Maj pga reumtisk värk. Efter 1 Juli vet jag inte hur det blir....har ev. ett jobb på G inom LSS, men får besked på Måndag el. senare i veckan.
Får jag det så blir resan av, åker den 2 Sept. till Alanya isåfall =), så nu håller jag tummarna att det ordnar sig !!

Hoppas allt är bra med dig ?!
Önskar dig & familjen en " skön Sommar "

Kramis Nettan

Annelie J sa...

Hej vännen!
Tack för glada tillrop & tankar!
Ang bloggen kan du välja att låsa den blogg du redan har, under fliken inställningar. Där kan du sen välja vilka som kan få tillträde till bloggen.

Har inte råkat ut för såna tråkigheter som du, men du vet väl att du aktivera kommentarsgranskning på sidan, vilket innebär att innan kommentaren visas på sidan, får du ett mail där du kan välja att godkänna eller ej. Finns under fliken kommentarer tror jag.

Ha det så bra nu, fick min nya kamera igår kväll, så denna veckan ska det fotograferas en massa hoppas jag!
Kram!!

Josse sa...

Tacktack! :D

Jag lägger ut recepten ibland, och ibland inte.. men det är bara säga till om det är något som saknas så fixar jag det :) Speciellt grytorna lagar jag alltid utan recept men jag kan ju skriva på ett ungefär vad jag använder :)

Hehe bakelsen men banan är en slabang, en av bilderna i bloggen har min mamma gjort och en har min svärmor gjort så inte mitt eget verk, men har tänkt testa det snart :D Den är supergod, förutsatt att man gillar banan och marsipan ;)

Hoppas du har en bra dag! Kram J

Stefan sa...

Hej!
Trevlig sida, fina bilder.
Mvh Stefan