måndag 15 juni 2009

Häggen...

... har snart blommat ut helt.


Dessa fotade jag utanför skolan då det var avslutning. Bilderna innifrån gympasalen, där avslutningen hölls pga dåligt väder, vart inte så bra. Måste kanske köpa en extern blixt iaf.

Det har regnat en hel del de senaste dagarna, men i skrivande stund tittar solen fram. Jag och tjejerna ska ta en sväng ner på stan. I morgon vankas det 9-års kalas, med tillhörande kalas/disco på torsdag kväll... Måste i ärlighetens namn erkänna att jag inte är någon kalasmänniska, och har aldrig tyckt om det speciellt mycket. Tycker mest det blir stojjigt. Men, vad gör man inte för sina barn?! Egen häst står överst på önskelistan, men det får nog vänta ett tag...

Lite inaktiv med bloggandet, och det beror på att det är så mycket annat nu. Får ta tag i det sen, då ork, tid och lust kommer tillbaka... Kikar dock in till er i stort sett varje dag.


Kram

Ewa

6 kommentarer:

envilsenloppa sa...

Mellan hägg o syrén , den vackraste tiden sägs det !
Här har syrenerna oxå blommat ut
:-(
Det gör mig alltid så vanklemodig , för då känns det som halva sommaren gått , fast det har den ju inte ! *peppar mig själv *
Är inte heller någon kalasmänniska trots att jag jobbat med barn i över tjugo år . Som tur är har mina barn inte heller varit så kalasiga av sig , förutom Vira då , i år stod jag emot , men nästa år blir det nog ett litet kalas i a f .
Ha det gott , sockertopp !

Kraam !

VvW Design sa...

Fina bilder!
Hoppas du har haft det bra i helgen. Ni hade väl inte tur med vädret, eller hur? :-/
Här ösar regnet ner .. så tråkigt!
Önskar dig en fortsatt trevlig dag med dina tjejer!
Kram, Ann

Veronica sa...

Ja det blir mindre bloggande nu när sommaren är här, eller vad man nu ska säja, saknar solen =) Här blommar syrenen fortfarande men den sjunger på sista versen. Hoppas allt är bra med dig, ha det så gott!!
=)

Lena L sa...

Här var det somrigt och fint i alla fall, på bloggen! Vad fint du gjort på din blogg! Nu får vi hoppas att sommaren kommer ordentligt med sol och värme!
Snart måste vi höras!
Kram på dig!

Nattsyrran sa...

Regnet har verkligen hängt i luften på varje skolavslutning jag varit på förra veckan. Men Turligt nog så klarade vi oss på alla från det värsta regnet. Det var dom stackars studenterna i fredags som den sista kvarten på traktorparaden fick ett riktigt ösregn över sig, men annars hade vi tur. Äldsta sonen gick ut andra året på gymnasiet så nästa år har vi studentfirande. Dottern gick ut 9:an och minsta sonen 2:an. Nu hoppas vi på en skön sommar=) Kram

A home far away sa...

Jag tycker att fotona var dunderfina!


Ha en fin vecka
Kram Gunilla i Singapore