tisdag 23 juni 2009


Har haft en lugn och skön midsommarhelg, men drabbats av någon bacillusk så nu är jag superförkyld... Trist nu när värmen sägs ska komma. Får försöka kurera mig lite.
Vart kvar två nätter och sov i brorsans mysiga husbil. Så skönt och tyst det är ute på landet. Har sovit som en stock...

(Äppelträden i brorsans och hans frus trädgård stod i blom. De är inte så många år, så de har inte hunnit växa sig så stora ännu, men vackert är det.)

6 kommentarer:

japp sa...

Heeij Ewa.. hoppas du kryar på dej fort och slipper förkylningen fort nu. Härligt att midsommar varit bra.. de har den här me..lugn å skön. Fiiiint äppelträd.. mina 2 har precis blommat me.. de är ju såå fina, å luktar så gott.

kram på dej.. ha de bra. Helén.

Anne sa...

Hej vännen
Skönt för dig med en go midsommarhelg i lugn och ro.

Fröken Kanin skickar en hälsning till dig snart ;)

Kramelikram Anne

Elisa Day sa...

Älskar äppelblommor! Var och doftade på en vid Manhemsskolan. Hoppas du kryar på dig snart! Det är sån härligt värme nu. Dagarna har rusat iväg, har inte hunnit tänka på ullträff men det kanske var lika bra när du är sjuk. Vi kan gärna ta det tex nästa vecka. Min sista arbetsvecka innan semestern! Kram

Olga T sa...

Krya på dej!

Johanna Lundberg sa...

Hej!
Aruba ligger i vastindien, ganska nara venezuela. Jag ar ganska sa avis.
Ja dom behover sa start solskydd for dom branner sig sa latt och ar valdigt ljusa. Skont for mig att ha huset for mig sjalv i 2veckor! :) Ja det kommer bli vadligt kul att se mamma, vissa dagar massa och vissa inte.

Ja det ar verkligen sjukt med forsakringar och sant hara, men det ska nog inte vara nagot problem med det eftersom det var en olycka och jag hade ju som inget val att ga till sjukhuset eller ej.

Na nu ska jag leka med pojkarna ute i solen. Hoppas att du har det bra! Kramar

Ninni sa...

Hej och tack för kommentaren hos mig! Alltid kul att upptäcka nya bloggar. Vilka härliga bilder på äppelblom! Något som jag inte hann med att se här hemma i trädgården i år. Hoppas du kryat på dig! Jag har själv också drabbats av något liknande fast en lindrigare variant...men det är inte kul i värmen...
Ha en skön helg!