lördag 16 maj 2009

Äggskal...

Har varit i torpet hela dagen och fixat. Hittade detta vackra äggskal då jag räfsade... Enligt svägerska är det ett Trastägg. Tyvärr vart det ingen fågel av detta ägg, men förhoppningsvis av andra...
Det har varit en kanondag. I morgon har de lovat ännu varmare, och då ska vi börja måla. Tar med kamera då också, ifall något kul dyker upp.

Ha en fortsatt fin helg.

Kram
Ewa

7 kommentarer:

Anne sa...

Låter som om ni haft en trevlig dag. Här har det röjts i snåren och haft svärfar på besök. Varmt som sjutton, men solen tinar frusna själar..;)

Kramizar Anne

Lena L sa...

Vad roligt att ni kommit igång! Du har ju längtat hela vintern! Jag håller som bäst på att räfsa och fixa kring gården just nu, och fixar det sista med mammas hus! Att allt fixande tar sån tiiiiid!
Kram!

Susanne sa...

Så kul att hitta ägget. Den som söker ska finna, eller... Vi har massvis av björktrastar som skuttar omkring på gräsmattan i jakt på en saftig mask! Må gott =)

Lallis - liv och leverne sa...

Vad fint det är!:)
Kram Lallis

Anonym sa...

Åh mysigt med ett torp. Vi letar efter hus eller stuga på landet. Fr. Gällivare i Norr till Kalix-trakten... ett bra ställe för två Jakt och friluftsintresserade människor i sina bästa år med 4 gråhundar... alla tips mottages! Kram vännen! / Virpi.

Gillasfoto sa...

Hej Ewa :)
Du har en Award att hämta hos mej :))

Olga T sa...

Så vackert ägg!