lördag 23 maj 2009

Drömmen är en egen häst...


Maja och Baron


... men tills vidare får vi nöja oss med att låna en ibland. Flickorna är överlyckliga då vi är i torpet, som ligger i min hemby ca 1 mil utanför Kalix. Där finns det hästar, och denna lilla krabat som heter Baron får de rida och pyssla om så mycket de vill.

Ha en fortsatt fin helg. Idag blir det avbrott i målandet då vi ska på barndop.


Kram
Ewa

7 kommentarer:

Bella sa...

Jag prövade faktiskt att sitta och sova i går natt. Det funkade faktiskt. Men tillslut så orkade jag inte sitta upp så jag lade mig ner (och fick halsbränna). Men inatt har jag sovit och det var då underbart skönt! :) Den där sörjan hjälpte :)

Bella sa...

Vilket sött foto på Maja och hästen :)

En kvinna mitt i livet. sa...

Baron, lever han än :-)
Det var den hästen Sanna lärde sig att rida på då hon var i Majas ålder , eller yngre tom tror jag. En underbar kille :-)

Monica sa...

Hej !!!!!!!
Förstår att de är lyckliga......med den gulliga hästen !!!!!!!
En gammal hästtokig tjej , vet hur det känns....!!!!!
Vilka otroligt fina bilder du tar.......
ägget och kristallkronan.....är speciellt underbara.......och vilka fina virkade alster....kaninen är bara föööör söt......
Ha det gott......hoppas allt är väl med dig........
Själv smälter jag bort i värmen.....
Kram,
Monica i Rom

Anonym sa...

Vad söt hon är Maja med Baron! Som jag sagt tidigare är hon så lik min Gabriella när hon var liten. Det beror nog mycket på att de bägge har Glasögon och Gabbi har haft likadan frisyr... :) Hoppas att helgen varit bra och att det gått bra med torpet! Kram Virpi.

Lena L sa...

Maja ser verkligen kääääär ut i den lilla hästen! Det ser ut som om deras sommar är räddad!!! Problemet blir nog att få dem till Kalix sen när skolan börjar!!!! Ha det gött vännen!

Gillasfoto sa...

Ja vem drömde inte om en egen häst när man var liten,
Man hängde runt alla stallar man sprang på :)

Ha en fin kommande vecka
Kram
Gilla.