måndag 4 maj 2009

Byteshandel!

Goa Sarah frågade om jag kunde virka en häst åt hennes dotter Alva som snart "tittar ut". Självklart! När hon frågade vad jag ville ha, bad jag henne köpa något åt mig istället. Mycket roligare än pengar, och spännande... Detta skickade hon åt mig i ett paket som kom förra veckan. Saker jag bl.a kan ha i mitt torp, skrev hon. Var roligt, och vilken annorlunda och härlig present! Tack än en gång Sarah. Nu är det inte länge kvar tills ni har eran prinsessa i era armar.

Var ut och fixade lite i torpet igår, och passade på att fara till min bror och hans familj och snusa på lilla Malva... Så liten, och så söt! Svårt att fatta att mina små prinsessor en gång varit så små. Känns som evigheter sedan. Och ja, man blir lite sugen, men jag har ju redan 3 och fyller snart 42 - så den tiden är förbi. Känns som att jag gjort mitt.

Sol idag med. Härligt. Ska och fixa mina naglar sen, och det ska bli kul. Första gången jag gör det. Kanske dum tajming, då det är en del "grovarbete" framför mig, men va fasen. De håller väl vad de håller. Var ett infall jag fick förra veckan då jag knallade in och beställde tid hos Hår och Naglar SPA och kände att jag ville vår-renovera mig lite! Ska beställa klipptid också, och tror det ska få bli ganska kort igen. Så skönt och lättskött.

Ha en fin dag allesammans, och var rädda om varandra.

Kram
Ewa


PS. På kortet Sarah skickade med står det; "Solen skiner och himmelen är blå, åhh vad det är härligt att leva då!" Så sant så.

9 kommentarer:

envilsenloppa sa...

Vilken underbar present , nu har du att göra !! Ja ni är två av mina favoritbloggare som är helt underbara !!!
Kul att du unnar dig lite Ewa , hoppas vi får se före efter bilder sen !?!?!
En stoooooor kram !

Veronica Tingvall sa...

Du är verkligen värd lite spa. Hoppas du får det härligt.
kram/veronica

Lena sa...

Ja det var ju en rolig present att få! Tänk vad en del människor är fyndiga! Håller ännu på att skriva och till helgen måste vi ägna oss åt mammas hus så vi kan sätta ut det på försäljning snart! Ha det bra så hörs vi!

rajson sa...

Perfekt "gå bort gåva" istället för vinflaskan el blomman!

Anne sa...

Vilken härlig present du fick. Visst är det roligt med de oväntade...

Ha en go dag.

Kramelikram Anne

Nattsyrran sa...

Underbar present. Saker som kommer till användning är ju bara så perfekt!! Må gott=)

En kvinna mitt i livet. sa...

Hej Ewa och tack för en trevlig "dejt"
Det gör vi om väldigt snart tycker jag.
Pust är nyhemkommen från jobbet, hamnade vid datorn då Gandi lagar middag.I dag har jag de bra :-)
Kram!

Elisa Day sa...

Vilken rolig present. Du får gärna visa mig hur man virkar en katt. Har virkat dukar och annat tidigare, men det var länge sedan. Kom nyss hem från kiropraktorn, känns som om jag blivit överkörd av en lastbil. Hoppas du mår bra. Kram

Gillasfoto sa...

Ja sånt där är kul när man får helt eljest saker !
Det ser ut som fröpåsar ?
Då förväntar vi oss fina blomsterbilder mot sensommaren så vi får vad det blev av presenten som växte opp :o)

Kram
Gilla.