måndag 11 maj 2009

Mer virkat vart det!

Tack för alla trevliga hälsningar i förra inlägget. Vart ett får också under helgen, och döper väl henne till "Märit", som har namnsdag idag! :o)


Idag skiner solen på oss igen. Härligt. Kanske det blir en sväng ut med kameran på eftermiddagen. Innan dess har jag en del att stå i.

Ha en fin dag allesammans, och tack för att ni kikar in här.

Kram
Ewa

19 kommentarer:

Sarah sa...

Hej, vad duktig du är! Jätte sött litet får =)

Eija sa...

Ha en riktigt bra dag du också... Råttan var en riktig söting.. Jag vill också ha en sån..

Veronica sa...

Ha en trevlig dag du åxå =)

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Men vilken lite gulleulle !!
Min äldsta hade ett gummifår som han släpade runt på när han var liten , och det hade så speciell lukt . Han tar fram och luktar på det forfarande ibland ;-)
Kraam !

Bella sa...

Fast det gör ju inte så himla mycket om man råkar missa ett avsnitt eller två. De tar ju så lång tid för ett dygn att gå i den serien! :D Fast missar man en vecka så blir man lite konfunderad :D

Elisa Day sa...

Men vad du gör söta saker! Vi kan bestämma att vi träffas imorgon. Kl 13 och efter det passar mig. Hittar du hit, eller ska jag komma till dig?
Kram

Elisa Day sa...

Men vad du gör söta saker! Vi kan bestämma att vi träffas imorgon. Kl 13 och efter det passar mig. Hittar du hit, eller ska jag komma till dig?
Kram

Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥ sa...

Hej, igen :)

Det är toppen när man kan ge bort små virkade varelser till vänner och familj. Som du säger, det är verkligen en fin och kul present och det ligger mycket kärlek bakom :)

Och angående designen så borde det gå att fixa till med blogspot också. Dock är jag inte så himla bra på det där med html, att jag lyckats få till min sida är egentligen ett under ;)

Närå, men med hjälp av designadinblogg.se så har det gått hyffsat:) Fast jag vet inte om det som står på designadinblogg.se gäller även för blogspot. Men om inte annat borde det ju finnas någon slags motsvarighet!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram// VIktoria

En kvinna mitt i livet. sa...

Eller varför inte Bääärit (Berit) ;-)

Ewa sa...

Nä det namnet hade Fr Elsa redan tagit på ena sitt får... :-)

Josse sa...

Tacktack så mycket! Vad kul, du är varmt välkommen åter :D Alltid roligt med nya läsare och kul när folk lämnar kommentarer också.

Om du vill bli ssk så tycker jag absolut du ska göra slag i saken och börja utbildningen. Det borde väl vara mer lyft som uska än som ssk? Men det är klart, man vill ju inte gå en utbildning och sen inte kunna jobba med det. Hoppas din rygg börjar må bättre!

Fina bilder du fotar, vi funderar på att köpa en bättre kamera nu (i nivå med din!) tills bebben kommer så man kan ta fina bilder.

Ha det så bra! Kram

Gillasfoto sa...

Himla duktig du är på sånt där knyppel å knåp :o)

Ha en fin dag !

Kramar....

Petra C sa...

Kom precis på att jag länge tänkt fråga dig om tips på virknål till sjalen med "spindlar" du gjorde. Och hur mycket Nissegarn går det åt egentligen? I mönstret så står det tips om andra typer av garn så en novis som jag kan inte "översätta" det till något som jag kan använda mig av när jag ska köpa garn.

kram Petra

japp sa...

Heeij.. men guu, kära du såå himla goa å söta små kaniner du gjort.. superfina juh.

Tack för din gooa kommentar, du e goo du. Nu har jag kort hår, än lite väl kort, å inet helt ljust, men de blir på 2v, ska sätta mer ljust i håret, de blev inte så ljust vid första slingandet..men de kommer.

Så jag tror jag visar bilder då..

Hoppas du har de bra annars? Duu, hur har de gått me.. du vet vad..
man är ju lite orolig över den lilla voffsingen juh.

kram på dej Ewa.. nu ska jag uppdatera lite..kram Helén.

Assi sa...

Vilka söta saker du virkar! Är det egna mönster?
Assi

Anonym sa...

Pyssel-Ewa det är du! Så länge jag känt dig så har du varit så duktig på att handarbeta. Jag fick sällan godkänt av syfröken i skolan, alltid nått som var fel, för fast, för löst, hål både här och där.
De är hur gulliga som helst dina skaplser!!! Kram på dig! Virpi.

Anonym sa...

så fiiiiiiiina!!! Kram Virpi.

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad duktig du är, de är supersöta!

Kram från Eva

Mimi sa...

The rabbit, and especially the sheep, are so cute! Your pictures are very good :)