lördag 2 maj 2009

Valborg
Valborgsmässoafton fick vi höra fin sång från olika körer, samt Folkhögsskolans musiklinje. Detta är kören min dotter börjat sjunga i, och hon står i mittersta raden, andra från vänster...
Jag sjöng själv i kör då jag var liten, och det var jättekul. Har länge funderat på att börja igen.Brasan fick de fyr på, om än det gick lite trögt. Vi lämnade dock stället innan den tagit sig ordentligt, och vart rökskadade... =)

5 kommentarer:

Bella sa...

Nej nu är det inte länge kvar! Det känns också! Var ute och promenerade en massa igår. Antigen har jag träningsvärk eller så har jag lyckats göra något med mian stackars ben för jag har lite svårt att röra mig. :-D

Jo vi har frågat båda gångerna när vi gjort ultraljud och i Stockholm trodde hon att det var en flicka, och sen här i Kalix så trodde hon också att det var en flicka. Ska man tro på alla skrönor och sådant så stämmer det bäst in på att det är en flicka!: )

Jag borde ta mig en tripp till Haparanda jag med. Rullgardiner står på inköpslistan. Det var 40 grader på balkongen igår så det blir kokhett inne i lägenheten då. Om vi ska stå ut här i sommar så är det nog dags att börja i tid :)

Hoppas ni hade en trevlig valborg ni med! Hälsa till barnen :)

Anne sa...

Hej vännen.

börjat att läsa din bok, väldigt bra !!

Vet att det är lite glest mellan besöken här men flänger som en tok mellan det blå huset och villavagnen. Just nu håller vi på att bygga en altan vid huset, så det är lite att göra.
Jag skruvade iof ihop en gästsäng här om dagen så det finns plats för dig att sova över om du har vägarna förbi..;)

Ha en go dag.

Kramizar Anne

Karin sa...

Jag gick också på körsång som barn. Jag var välldigt aktiv, faktiskt. har funderat på att ta upp det igen :-)
Jättefina bilder.

Gillasfoto sa...

Ja nog luktade man rök om inte annat när man kom hem från Maj-firandet, men det e väl så att dom använder mycket blöt/sur ved i brasorna som har legat under snön hela vintern !
Jag hade oxå en väldigt kort "kariiär" som barnkörssångare i nio-års åldern, men kören var starkt religös och redan då visste jag tydligen vad jag trodde på å inte ;)
Men i övrigt var det otroligt kul och jag har oxå funderat på att söka mej till nån kör nu på "äldre" dar :o)
Ha en skön söndagskväll Ewa.
Kram
Gilla.

Lena L sa...

Det är ju så roligt att sjunga i kör, jag gjorde oxå det när jag var yngre! Hoppas du har haft en skön helg i det fina vädret! Själv har jag suttit med min uppsats halva helgen! Men nu ska den snart skickas in! Ha det gött! Kram!